Едни от най-големите провали в бизнеса са породени от скептицизма към нестандартното. До ден днешен обществото не вижда силата на виртуалният социален бизнес живот, който се ражда в социалните иконки на смартфоните или компютрите – Facebook, Twitter и Google+. Лайкване, тагване, шерване, селфи и куп тинейджъри са причината бизнеса да възприема тези „канали“, единствено като „ще участваме защото е модерно“. Грешка!

Виждаме дърветата, не гората

Не напразно в предходният абзац сложихме в кавички думата канали. Защото за нас, изредените по-горе не са канали за комуникация, а среда на комуникация. Всеки един малък, среден и голям бизнес от самото си основаване се стреми да има по-голям обем клиенти в бизнес средата на своето съществуване. Е, социалните мрежи му предоставиха нещо повече – самата среда в която хората дават безплатно информация за себе си. Още колко по-лесно трябва да стане?

Разчитане на нагласите, чрез анализ на аудиторията

Работата ни в G+, Tw и Fb не се ограничава до ежедневно публикуване между 5 и 10 поста, отговор на всяко едно запитване в тях, коментар на коментара, ежемесечен анализ и увеличаване на фен аудиторията в корпоративният Ви профил. Не защото няма да го направим, напротив – това е част от задължението ни, но осъзнахме, че то няма стойност и не носи ефект, ако не изследваме аудиторията.

Точно така. Ние анализираме всеки посетител изразил по някакъв начин каквато и да е емоция, коментар или съобщение. Всеки един, който е харесал страницата, всяко едно негово активно действие в цялата социална мрежа, защото най-голямата информация е именно това. Когато я разчетем знаем как и къде да насочим посланието Ви, така че, то да има по-висока стойност, смисъл и резултат.

Това ни отличава от повечето конкуренти на пазара. Аудиторията е ключовият фактор в успеха на корпоративният профил в една от трите мрежи. Ето защо гарантираме 100% успех и необходимост от подобен инструмент.

100% Moneyback

В настоящият момент никой друг на българският пазар не предлага опцията за връщане на инвестираните средства в маркетинг в социалните мрежи, ако не постигне очакваните резултати. Ние го правим и го предлагаме, като задължително условия в съдържанието и описанието на услугите си.

Колко ще Ви струва инвестицията в маркетинг в социалните мрежи?

Анализирайки нашите конкуренти и възможностите на българският пазар, предлагаме следните няколко варианта:

Social 1 – 299.00 лв./м.* (два профила)Social 2 – 499.00 лв./м.* (три профила)Social 3 – 799.00 лв./м.* (пет профила)
Facebook+LinkedInFacebook+LinkedIn+ или Twitter или Google+ или YouTubeFacebook+LinkedIn+Twitter+YouTube+Google+
Функционални настройки на профилитеФункционални настройки на профилитеФункционални настройки на профилите
Двойно увеличаване на последователитеДвойно увеличаване на последователитеДвойно увеличаване на последователите
Двойно увеличаване на потр. активностДвойно увеличаване на потр. активностДвойно увеличаване на потр. активност
Ноу-хау за потребителска ангажираностНоу-хау за потребителска ангажираностНоу-хау за потребителска ангажираност
Потребителски анализПотребителски анализПотребителски анализ
До 15 публикации на денДо 30 публикации на денДо 50 публикации на ден
Работа с Photoshop и CorelDrawРабота с Photoshop и CorelDrawРабота с Photoshop и CorelDraw
Поддръжка 24/7/365Поддръжка 24/7/365Поддръжка 24/7/365
Увеличаване трафик към уеб сайтаУвеличаване трафик към уеб сайтаУвеличаване трафик към уеб сайта
Увеличаване на продажби или запитванияУвеличаване на продажби или запитванияУвеличаване на продажби или запитвания
Ежемесечни докладиЕжемесечни докладиЕжемесечни доклади
100% Moneyback100% Moneyback100% Moneyback
* Минимален период – 7 месеца* Минимален период – 7 месеца* Минимален период – 7 месеца

Забележка: консултации относно маркетинг в социалните мрежи се заплащат – 45 лв./час в офис на клиент и 30 лв./час дистанционно.

Предполагаме, че бихте желали да получите отговор на следните въпроси:

Социалните профили не са ли за мода, електронни магазини и прочие? Някак си, не виждаме производители на вар или на катодна мед да разчитат на тях.
Това е неправилно твърдение. Изхождайте от факт, споменат от нас – социалните мрежи са среда на социален живот, в която живеят хора от всички религии, етнос, политически възгледи, пол, сфера на работа, години и т.н. Т.е. ние можем да таргетираме за всеки един бизнес точните потребители – тези, които се интересуват точно от Вашата дейност. Най-важното е, че можем да го направим по различни критерии.

LinkedIn не е ли достатъчен като бизнес профил?
LinkedIn е строго профилирана мрежа в областта на професионалното развитие. Шанса да намерите нов партньор или да поддържате връзка със съществуващ е голям, но този шанс се ограничава само до потребителите в него. Сигурни сме, че има хора, които не знаят за Вас и затова препоръчваме минимум поне още един допълнителен социален профил. За България, това най-добре да бъде Facebook. Базата с данни от специалисти и професионалисти е по-голяма от LinkedIn, но те не търсят конкретно Вас. Ние ще Ви помогнем да Ви намерят.

Ние също можем да поддържаме нашата социална активност. Защо да плащаме на Вас допълнително за това?
Ежемесечно правим собствени изследвания в социалните мрежи. Забелязваме тенденция, че корпоративните профилни страници, които не са поддържани от професионалисти не генерират очакваните резултати. Не се обиждайте, но публикуването на линкове регулярно в профила Ви, не върши работа. Необходима е социология за да се разберат потребителите Ви, анализ на съдържанието и планиране на неговото публикуване; анализ на часовете и дните за публикация; часовите разлики с различните потребители; структура на самото съдържание; какви типове мултимедия да се използват; какви цветове да се преобладаващи за да носят положително послание и др. Сами виждате, че това не е толкова разбиране на социалният потребител, а разбиране на междуличностното взаимодействие. Маркетинг в чиста форма.

Как гарантирате 100% Moneyback?
В началото на взаимното партньорство ние Ви излагаме възможностите на този тип маркетинг, докато Вие поставяте задачи за изпълнение. Ако не постигнем заложените от Вас резултати, връщаме 100% инвестираната сума до момента.

Този маркетинг в социалните мрежи помага ли по някакъв начин на уеб сайт ни, на трафика му или на неговата оптимизация?
Повече от сигурно е и за трите ситуации. Важно е да се знае, че част от месечната сума, която ни плащате отива за реклама в конкретната социална мрежа, или мрежи. Така, без да знаете ние се опитваме да подпомогнем не само трафика на сайта, но неговата SEO и SEM оптимизация.

Възможна ли е поддръжката 24/7/365? Как го правите, ако управлявате социалните профили на повече от един клиент?
Поддържането на социалните профили не се извършва от един човек. Зад тази дейност стои екип на няколко нива – ръководител на екип, копирайтъри и анализатори. Всяко тяхно действие е планирано и съгласувано с месечното планиране за конкретен клиент. Нека не забравяме, че корпоративните социални профили имат редица функционални услуги, които подпомагат работата по тях за дълъг период от време или за работа в бъдеще време.