SEO оптимизация и SEM – на първо място при търсене

OffPage и OnPage оптимизация на уеб сайт и електронен магазин. Значително подобряване класирането на уеб сайт в резултатите от търсене в търсачките. Повишаване на трафик към сайта и %-та на органично търсене. Увеличаване продажбите на продукти и услуги. Копирайтинг и уникалност на основното съдържание на уеб сайт или електронен магазин с висока маркетингова стойност. 100% постигане на зададени резултати и възвръщане на инвестицията.

Нека да Ви обясним с реални примери какво точно е SEO оптимизация и SEM, защото това остава все още неясно за голяма част от бизнеса в България. Ако дадем на двама човека равен старт в бизнеса - на една и съща локация, един и същи магазин, еднакви стоки и еднакъв бюджет. Те ще работят по едно и също време, и ще почиват по едно, и също време. Т.е. равни начала от самото начало. Крайният резултат е винаги един и същ - единият от двамата ще е спечелил повече от другият.

Най-важният въпрос, който трябва да зададем в този конкретен пример е просто - как се е случило. Отговорът винаги е един и същ - този търговец, който е спечелил повече е инвестирал бюджета правилно и притежава по-добри качества на търговец от другия.

Функцията на SEO оптимизацията (Serach Engine Optimization) е с различни методи и техники, да покаже една интернет страница в по-горни резултати от търсенето, съобразявайки се с изискванията на търсачките (по-добрият търговец е разместил рафтовете, направил е мърчендайзинг, освежил е помещението, въвел е различни начини на плащане, по-учтив е, знае характеристиките на продуктите, прави доставка и т.н.)

Функцията на SEM оптимизацията (Search Engine Marketing) е да използва конкретни канали за реклама в Интернет, които да бъдат ефективни, като изпълняват поставените задачи. Тези задачи, почти винаги са постигане на конкретен краен резултат (по-добрият търговец е инвестирал бюджет за реклама, като използваните от него рекламни канали са били по-ефектни).

SEO не продава от Ваше име, SEO помага на Вас да продавате повече

Трябва да се разбере точният смисъл във функционалността на услугата. Оптимизирането на Интернет страници не означава, че бизнеса спокойно може да си почива, а самата услуга да продава от негово име. Работата на този процес е да даде предимство на един бизнес и изхождайки от голямата маса потребители в Интернет, да го постави на видно място точно там, където са неговите клиенти.

Т.е. ако в реалното ежедневие е трудно да се изправиш и покажеш сред най-големите (ново дружество, малки бюджети за реклама, липса на разпознаваемост и все още лоялност към марката и др.), то в Интернет това е напълно възможно точно поради една основна причина - бюджетите в Интернет за SEO и SEM са значително по-малки в сравнение с бюджетите на традиционно познатите канали (телевизия, радио, външна реклама, печатна реклама), но ефекта е винаги по-голям.

Точно това е важното за този тип услуга - SEO и SEM осигуряват видимост на бизнеса и увеличават трафика към неговият сайт, но покупката или поръчката не зависят от тях.

Ефективна SEO оптимизация и SEM

SEO оптимизация и SEM на локално ниво (локална оптимизация) - съществуват бизнеси, които първоначално се нуждаят от помощ там, където са локализирани. Това оптимизиране прави точно това - показва в търсенето фирми, които се намират в региона, където е и потребителя, който ги търси. Локалното SEO е подходящо за семейни или малки фирми, работещи в определен регион.

SEO оптимизация и SEM на национално ниво - респективно, това е оптимизиране за всички резултати на национално ниво в Google.bg. Подходяща за компании, които имат бизнес в повече от едно населено място, или са гъвкави и мобилни с партньорите си, и могат да си позволят да не се ограничават само на местно ниво.

Глобална SEO оптимизация и SEM - за всички фирми, които работят не само в България, но и обслужват чуждестранни пазари.

Колко ще Ви струва?

SEO оптимизацията и SEM са сравнително скъпи услуги за Интернет средата. Тук също има планиране и периоди за изпълнение. Цените, които предлагаме на нашите клиенти са:

ВАРИАНТ 1 - 399.00 лв./м.ВАРИАНТ 2 - 699.00 лв./м.ВАРИАНТ 3 - 899.00 лв./м.ВАРИАНТ 4 - 1299.00 лв./м.
SEO одитSEO одитSEO одитSEO одит
OnSite, OfSite и SEM оптимизацияOnSite, OfSite и SEM оптимизацияOnSite, OfSite и SEM оптимизацияOnSite, OfSite и SEM оптимизация
Ежемесечен докладЕжемесечен докладЕжемесечен докладЕжемесечен доклад
Минимален период 2-3 месецаМинимален период 2-3 месецаМинимален период 2-3 месецаМинимален период 3-4 месеца

*Забележка: разликата в цените е поради един единствен основен фактор - големината на изследваният уеб сайт и установените проблеми в него. SEO и SEM консултации се заплащат - 60 лв./час в офис на клиент и 45 лв./час дистанционно

Повече информация за "Безплатен SEO одит".

Може би се интересувате от отговорите на следните въпроси:

Какво включва оптимизацията?
Техниките, които използваме са: анализ моментното състояние на конкретен уеб сайт; анализ на неговите конкуренти в Интернет, подобряване структурата на кода на страницата; увеличаване на нейната скорост, редактиране и оптимизиране на съдържанието в сайт; изграждане на качествени връзки с обратни линкове водещи към сайта; изграждане на качествени връзки вътре в сайта; отстраняване на грешки; отчети, препоръки и др.

Не е ли по-добре да направя SEM кампания? Така веднага ще се появя на първо място в Google.
Не. Факт е, че ако бюджетирате рекламна кампания в Google ще постигнете почти моментални резултати. Но това ще трае до момент в който бюджета е изразходван. Докато SEO осигурява и последващ ефект - 100% ще задържите отличните SEO резултати и след като приключи кампанията, поне за един минимален период от три месеца. Комбинацията обаче на SEO и SEM ще доведе до още по ефективни и гарантирани резултати с още по дълготраен ефект.

За какъв бизнес е подходящо оптимизирането?
За всякакъв. Оптимизират се сайтовете на търговски или производствени компании; на микро, малки, средни или големи фирми; на услуги и продукти; на политици и други личности. Всеки се опитва да увеличи своята популярност в Интернет, което води до сериозен трафик на неговият уеб сайт.

Мога ли да направя оптимизация за един месец?
Можете, но не при нас. Ние не се опитваме да Ви вземем парите и да Ви обещаем на 100% висок резултат. Ние се опитваме да постигнем висок резултат и знаем най-добре за какъв период от време това е възможно. Всичко останало е спекулация.

Аз не съм единствен. Предполагам, че моите конкуренти също оптимизират сайтовете си. Тогава как да съм сигурен, че ще постигна очакваният резултат?
Много зависи от поставените цели и очакваните резултати. Готови сме да Ви предложим 100% Moneyback. Т.е. - ако не оправдаем очакванията Ви (не постигнем резултатите) връщаме заплатеното ни. Работим с най-добрата агенция в Източна Европа и знаем на какво сме способни, когато обединим усилията си.

Аз стартирам малък бизнес и не мога да отделя пари за изработка на уеб сайт, или за SEO, или SEM. Съществува ли вариант за коментар върху офертите?
Най-добре е да се свържете с нас лично на office@nikolovmedia.com.

Защо е необходимо да се прави SEO? И до момента сайта ми е функционирал в Интернет. Каква е ползата?
Сайта Ви ще функционира в Интернет винаги, ако му плащате редовно хостинга и домейна, и това не зависи от SEO или SEM. Търсачките непрекъснато обновяват алгоритмите си и поставят високи изисквания пред страниците. Т.е. ако не предприемете в един момент оптимизация, вероятността сайта Ви да стане "невидим" за потребителите (не излиза в резултати от търсене по ключови думи, характерни за Вашият бизнес) е 100%. Тогава, какъв е смисълът да имате изобщо уеб сайт? Запознайте се с нашата публикация "Уеб дизайн и изработка на Интернет страници" за да разберете, как Вашият уеб сайт може да Ви носи допълнителни приходи всеки месец.

РАБОТЕТЕ С НАС