СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ХОСТИНГ ДОСТАВЧИК
Между Николов Медия ЕООД и Интернет Корпорейтед Нетуъркс ЕООД (ICN.bg) има сключено споразумение (Договор uid30018) за доставяне на хостинг услуги от името на Николов Медия ЕООД.

На основата на този договор, параметрите на предлаганият хостинг са както следва:
1. Общо дисково пространство до 220 GB
2. Неограничен трафик
3. Неограничени Addon домейни
4. Неограничени Sub домейни
5. Неограничени пощенски кутии
6. Неограничени MySQL бази с данни на SSD
7. Ежедневен бекъп
8. До 16 IP адреса
9. Възможност за залагане на собствени DNS-и
10. CloudFare CDN
11. WHM – Администрaтивен панел
12. Хост контролен панел
13. Потребителски админ панел
14. Домейн контролен панел
15. Уеб базиран Mail клиент
16. 24/7 Техническа поддръжка – E-mail / HelpDesk / FAQ / Телефон

DNS-те на Николов Медия ЕООД, които се използват в хостинг програмите на клиенти са съответно ns91.icndns.net и ns92.icndns.net. Николов Медия ЕООД не предлага публично хостинг или хостинг планове. Николов Медия ЕООД предлага за ползване хостинг и хостинг планове само на клиента на дружеството, като тяхното управление се извършва от Николов Медия ЕООД, а 24/7 поддръжката от Интернет Корпорейтед Нетуъркс” ЕООД.

Като допълнителни услуги към използването на хостинг, клиентите получават възможности за:
1. SSL сертификат (платен) или SSL сертификат (безплатен)
2. Еднократно регистриране на уеб сайт в 111 световни търсачки (платено)
3. Security & Reputation за защита на уеб сайт от злонамерени атаки, експлоити, анти-спам и други опити за нарушаване нормалното функциониране на клиентски уеб сайт. (платено)

За лоялни клиенти относно използването на хостинг, предоставен от дружеството, Николов Медия предоставя клиентски промо код 10BONIK, който дава 5% отстъпка от цена за покупка на домейн име и 15% отстъпка от цената за заявяване на хостинг услуги. Този промо-код се използва при определени условия, и само след активирането му от Николов Медия ЕООД. Той важи за всички предлагани хостинг програми на ICN.bg – Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандарт, независимо дали се прави поръчка за един месец, или за цяла година.

Повече подробна и разяснителна информация, относно предлаганите хостинг услуги от дружеството може да получите, като изпратите електронно запитване на следният mail адрес: office@nikolovmedia.com