Уеб дизайн и изработка на интернет страници

Интернет е задължителна среда, ако държите Вашият бизнес да бъде конкурентен. Шанс да представите по най-добър начин произвежданите от Вас продукти или предлагани услуги. Липсата на корпоративна уеб визия или лошо направена интернет страница поражда редица въпроси, както сред конкурентите, така и сред клиентите. Днес, голяма част от българският малък, среден или голям бизнес не вижда смисъл в тази „виртуална визитна картичка“. Точно защото възприема уеб сайта като такава.

Защо трябва да имате собствена страница в Интернет?

За много хора това е основен въпрос. Ние смятаме, че той е погрешен, защото не разбират средата. Все още такива проекти се възприемат като чисто презентационни материали на бизнеса (виртуална визитна картичка). Смисълът на уеб сайта не се изчерпва до това, просто да го има. Напротив – от тук тръгва неговото съществуване. Той трябва да бъде функциониращ виртуален организъм, който да Ви свързва с нови или стара клиенти; съдържанието в него да комуникира с тях, и да ги провокира да бъдат активни в комуникацията с Вас; той трябва да ви носи истински пари на база тази комуникация.

Т.е. за да имате корпоративна страница тя трябва да бъде функционално перфектно структурирана, която 24/7/365 да работи за успеха Ви. Нека го кажем така – нов служител, на който няма да плащате заплата всеки месец, но ще върши отлична работа.

Колко ще ви струва?"

Ако Ви кажем 5 000 лв. ще се съгласите ли? Сега, ако Ви кажем 5 000 лв., но Ви гарантираме 200%, че с нашият труд и ноу-хау ще възвърнете инвестицията, ще се съгласите ли? Имат ли значение парите във вторият вариант?

Не. Нашите цени не са такива. Просто направихме паралел с това което ние предлагаме, и това което предлагат конкурентите. Основната ни цел е не да Ви вземем парите, а да ви вземем парите така, че пак да ни потърсите, и да поискате да ни дадете още. При това с удоволствие.

С цел новият Ви уеб сайт да бъде наистина ефективен, Ви предлагаме само два варианта:

ВАРИАНТ 1 - 499.00 лв./м.ВАРИАНТ 2 - 699.00 лв./м.
100% завършен уеб сайт100% завършен уеб сайт
Административен панел на българскиАдминистративен панел на български
Адаптивен дизайн (смартфони, таблети и монитори)Адаптивен дизайн (смартфони, таблети и монитори)
Бързо и качествено изпълнение – до 72 часаБързо и качествено изпълнение – до 72 часа
Безплатна едногодишна CMS поддръжкаБезплатна едногодишна CMS поддръжка
N/AБезплатна поддръжка на съдържанието за шест месеца
Първоначални SEO настройкиПървоначални SEO настройки
Първоначално оптимизиране на съдържаниетоПървоначално оптимизиране на съдържанието
До 10 страници в структурата на сайтаНеограничен брой страници в структурата на сайта
N/AФото- заснемане за нуждите на сайта
Безплатен домейн за една годинаБезплатен домейн за една година
Безплатен хостинг за една годинаБезплатен хостинг за една година
Безплатен SSL сертификатБезплатен SSL сертификат
Интегриране на форма за контакт и бутони за социално взаимодействиеИнтегриране на форма за контакт и бутони за социално взаимодействие
N/AБезплатни три публикации за Вашият бизнес и публикуването им три директории за статии
N/AБезплатна банер реклама за един месец в директория за статии Blogalizator

Забележка: Консултации свързани с уеб дизайн и изработка на интернет страници се заплащат – 45 лв./час в офис на клиент и 30 лв./час дистанционно

Въпроси, на които предварително бихте желали да получите отговор

Кой притежава авторските права на софтуерния код?
Не сме ние, нито Вие. Това е система позволяваща да правите корекции в съдържанието на CSS или PHP кода без да заплащате лиценз на никой.

Ще получа ли обучение за работа със сайта?
Разбира се! Ние ще обучим Ваш служител как да работи в административният панел на проекта Ви, както и ще изработим в pdf формат пълни и подробни инструкции за работа в административният панел на сайта Ви. Това е безплатно и е включена в цената на който и от двата варианта да изберете.

След изтичането на безплатният едногодишен период за CMS поддръжка, колко ще струва да продължите да го правите?
По отношение на CMS поддръжка след безплатният едногодишен период, нашата цена е 30 лв./месец

След първата година, колко ще струва хостинга за да продължи да работи сайта?
Между 45 лв./година и 90 лв./година в зависимост от обема информация в страницата.

Какво ще стане, ако сайта спре да се показва поради различни причини, включително и хакерска атака?
Няма място за притеснение. Всеки ден ние правим автоматичен архив на базата с данни на сайта и на съдържанието му (текстове, снимки или видео). Ако това се случи в рамките до 1 час ние безплатно ще възстановим цялото съдържание на сайта от деня или от предходния ден, и ще подобрим неговата защита.

Ще мога ли да следя кой е посещавал сайта ми и какво е правил там?
Да. Ние предоставяме пълен достъп до Google Analytics на Вашата страница и така ще виждате ежедневните посещения в сайта, възрастовата граница на хората, които са го посетили, от какво се интересуват, и кои страници от вашият сайт са посетили.

Ще излизам ли на първо място в Google?
Зависи. Ако Ви търсят по има на сайта или по домейн име, след около месец – да. Ако искате по конкретни ключови думи, като например „ниски цени на шивашки услуги“ – не. За да излизате на първа страница в Google по ключови думи, трябва да отделите бюджет за SEO оптимизация и SEM. Пример: ако имате хранителен магазин в квартала в който живеете, Вашите съседи ще знаят за него и ще пазаруват от него. Но ако искате целият град да разбере за него, ще трябва да го оповестите. Т.е. ще трябва да правите реклама. На същият принцип работи и SEO оптимизацията и SEM.

За да имам работеща функционално интернет страница, има ли значение вида на бизнеса?
Не, няма никакво значение. Независимо дали произвеждате пирони, космически совалки или просто ги продавате, ние ще направим Вашата страница така, че да си върнете първоначалната инвестиция.

Защо Вашите цени са такива? Конкурентите Ви или предлагат по-ниска цена? Как да преценя?
Преценката е напълно Ваша. Нашият анализ през последните пет години на интернет пазара показва, че това са нормалните цени, отговарящи на високо качество. За тези наши конкуренти, които правят сайтове за 100 лв. – не знаят какво правят. За да прецените правилно, вижте кой какво гарантира и как.

РАБОТЕТЕ С НАС